FHtva

Kontakta Försäkringshuset: 036-18 89 90

Försäkringar för dig som äger och driver små eller stora företag.

Försäkringshuset

Försäkringshuset har i över 30 år förmedlat företagsförsäkringar som franchisetagare åt Länsförsäkringar.
Av oss får Du engagemang & tillgänglighet! Vi har kontor i Jönköping och Värnamo.

Om oss

Försäkringshuset bildades 1988 av Göran Dahlberg och verkade då som franchisebolag åt Wasa försäkringar fram till 1998 då Länsförsäkringar köpte upp Wasa. Försäkringshuset är sedan dess ankuten förmedlare i Länsförsäkringars franchise-organisation. Med 30 års erfarenhet i portföljen har vi den kunskap som behövs för att ge dig o ditt bolag rätt försäkringslösning. 

Vi erbjuder företagaren och företaget ett kundanpassat försäkringsskydd för verksamheten.

Våra kunder

Våra kunder är traditionell industri, tjänsteföretag, fastighetsbolag, åkerier samt entreprenadföretag. Vi erbjuder allt från sak- och egendomsfösäkring till motor- och sjukvårdsförsäkringar.

Vi vill genom vårt engagemang skapa starka relationer med ägare och/eller beslutsfattare för en trygg och långsiktig lösning. 

Vårt arbete skall genomsyras av tillgänglighet och lokal förankring där du når oss när du behöver. 

Försäkringshuset är franchisetagare till Länsförsäkringar Jönköping, Länsförsäkringar Skåne samt Länsförsäkringar Sak AB. 

Länsförsäkringar Jönköping ingår som ett av 23 lokala och självständiga bolag i Länsförsäkringsgruppen. Organisationen är indelad i tre affärsområden; Privat, Företag & Lantbruk och Skador.

Länsförsäkringar Skåne är ett kundägt, skånskt försäkringsbolag som erbjuder individuell trygghet genom bank- och försäkringstjänster.